هفته پیش کلاس تابستانی سامانهای صنعتی در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف پایان یافت. گرچه این تابستان از سایر تابستانها متفاوت بود و هست، با این حال بین کلاسهای تابستانی همیشه شباهتهایی وجود دارد. امیدوام این چند نکته به دوستانی که قصد تدریس کلاسهای مشابهی را در تابستانهای آینده دارند کمک کند تا کلاسهای پر بارتر و برنامه ریزی بهتری داشته باشند.
. مدت زمان تدریس در طول ترم پانزده هفته است، این برای یک دوره چهار هفته ای تابستانی به این معناست که هر هفته 9 ساعت باید کلاس داشت. این یعنی یا دو جلسه 4.5 ساعته یا سه جلسه سه ساعته.
از آنجا که امتحانات ترم بهار دانشگاههای ایران تا اوایل تیرماه، اواسط ژوئن، طول می کشد. بهترین زمان ممکن برای تدریس تابستانی از اواخر ماه ژوئن تا اوائل ماه اوت است. این به این معناست که اساتید مقیم آمریکا و کانادا می توانند از نیمه اول تعطیلات تابستانی خود در ماه می استفاده کنند و برای نیمه دوم آن برنامه ریزی کنند.
در نظر داشته باشید حداقل دانشجویان حاضر در کلاس باید 8 نفر باشد، تا کلاس تشکیل گردد. در نتیجه بهتر است با اعلام آمادگی تا ماه مه از دانشکده خواسته شود تا برای پیش ثبت نام از دانشجویان اقدام کند. در صورتیکه پیش ثبت نام از 8 نفر بیشتر نباشد بهتر است از ارائه کلاس صرفنظر کنید.
حتما با خانم دکتر زمانی معاونت آموزشی محترم دانشکده و خانم هوشمند کارشناس آموزش هماهنگی بعمل آید. چنانچه سوالاتی دارید قبل از تابستان از این افراد بپرسید. سیلابس خود را هم برای ریاست دانشکده و هم برای معاونت آموزشی ارسال کنید.
با توجه به این نکات و داشتن تنها چهار هفته برای ارائه درس به نظر می رسد ارائه سمینارهای تابستانی به مراتب بهتر و مفیدتر از کلاسهای رسمیست. خواندن مقاله های روز و انجام تحقیق بهتر است تا ارائه درسهای کلاسیک که حجم زیادی دارند و به بحث و مطالعه برای درک کفاهیم و مطالب نیاز دارند.
—پیشنهاد: دانشجویان سایر دانشگاهها در صورت موافقت ریاست دانشکده اجازه شرکت در این سمینارها را داشته باشند.
سلام خوشحال می شوم تبادل لینک داشته باشیم، وبلاگتان را برای اولین بار خواندم هر دفعه از روی لینک آن رد می شدم، خوب بود و از این به بعد می خوانمش
سلام و احترام.
ما شما را در وبلاگمان لینک کرده ایم امیدواریم شما هم برای همکاری های آینده وبلاگ ما را لینک نمایید.با تشکر و آرزوی موفقیت.
سلام و خسته نباشید
من تصمیم به ادامه تحصیل در رشته MBA دارم ، اقتصاد هم جز واحدهای درسی است با توجه به اینکه من فارغ التحصیل رشته برق هستم و اطلاعات نظری ام در رابطه با اقتصاد کافی نیست ممنون می شم کتاب یا منابعی را معرفی کنید که برای شروع کار کفایت می کنند.