دکتر کارو لوکس استاد برجسته مهندسی کنترل و از اساتید زبده دانشکده فنی دانشگاه تهران در سن 59 سالگی در گذشت. فکر کنم اولین بار دکتر لوکس را در سخنرانی دکتر برنجی در دانشگاه شریف دیدم. مهربان و خنده رو با ریش سفیدی که بیشتر شبیه پاپا نوئلش می کرد. خنده هایش و صمیمتی که در رفتارش بود باعث می شد تا بچه ها از او راحت خوششان بیاید. بعدها که مجله برق شریف راه افتاد در شماره 3 یا 4 بچه ها مصاحبه مفصلی با او کردند، که چاپ و منتشر شد. خوب است این روزها آن مصاحبه را مجددا منتشر کنند. خدایش بیامرزاد که دانشمند بود و عمری به آموزش گذراند.
May he rest in peace! Was he originally Iranian or from another country? The reason I ask is because of his name.
He was originally an Iranian, an Armenian Iranian
Thanks!
خدا رحمتش کنه.
man ishuno dar icee emsal didam ye kami ham bahashun harf zadam kheili marde khubi budand heif shod ke dige nistand
من از جمله هزاران نفری هستم که شاید به تعداد انگشتان یک دست با این ادیب فرزانه ملاقات داشتم. روحیه متعالی چهره بشاش و دوست داشتنی اش مرا متأثر کرد. این ضایعه جبران ناشدنی را به جامعه علمی بویژه همسر دانشمند ایشان تسلیت می گویم او از خداوند منان علو درجات را خواهانم.
جایش همیشه خالی..
پروفسور کارو لوکاس (۱۳۲۸ در اصفهان – ۱۷ تیر ۱۳۸۹ در تهران) یک دانشمند ایرانی با تبار ارمنی که در سال ۱۳۲۸ خورشیدی در در خانوادهای ارمنی در اصفهان زاده شد. وی مدرک کارشناسی ارشد مهندسی برق را از دانشگاه تهران (۱۹۷۳ میلادی) دریافت کرد و در سال ۱۹۷۶ میلادی مدرک دکترای خود را از گروه مهندسی برق و علوم کامپیوتر دانشگاه برکلی با گرایش مهندسی کنترل دریافت کرد. او از پژوهشگران بهنام سیستمهای هوشمند در ایران بود. او سالها استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران و دورهای هم رئیس دپارتمان برق این دانشکده بود و مرکز «کنترل و پردازش هوشمند» را در این دانشگاه بنیان گذاشت. کارو لوکس سابقه تدریس در چند دانشگاه مطرح دنیا از جمله دانشگاه تورنتو و دانشگاه برکلی را نیز دارد.
روحش شاد