مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه شیکاگو و مرکز مطالعات آسیای جنوبی و خاورمیانه دانشگاه ایلینوی اوربانا شامپین سومین کنفرانس اقتصاد ایران را در ماه اکتبر سال 2010، مهرماه 1389، در دانشگاه شیکاگو برگزار خواهند کرد.
مهلت ارسال چکیده مقالات 15 مارس 2010 یا 25 اسفند ماه 1388 می باشد.
مهلت ارسال متن کامل مقالات پذیرفته شده 15 ژوئن 2010 یا 25 خردادماه 1389 می باشد.
هدف کنفرانس ارتقاء سطح دانش و تشویق مطالعه و پژوهش درباره اقتصاد ایران است. و از کلیه اساتید و دانشجویان مقطع دکترا در ایران و سایر کشورها دعوت می کند تا با ارسال چکیده مقالات خود در این کنفرانس شرکت کنند. محورهای پذیرش مقالات عبارتند از:
الف. موضوع مقاله باید در زمینه اقتصاد ایران باشد.
ب. کیفیت علمی مقاله و استفاده از تئوریها و ابزارهای جدید تحلیلی علم اقتصاد در آنها
ج. سابقه پژوهشی مولفان و اثربخشی آنها در پژوهشهای اقتصادی در زمینه ایران طی سالهای گذشته
محور آخر درمورد دانشجویان مقطع دکترا اعمال نخواهد شد.
برای ارائه مقالات می توانید به وبسایت کنفرانس: www.IranConference.org مراجعه کنید.
از پژوهشگران مقیم ایران تقاضا می شود تا یک چکیده مشروح 5 الی 6 صفحه ای را درباره روش تحقیق، داده های مورد استفاده و پیشفرضهای نظری مقاله خود از طریق وبسایت کنفرانس برای بررسی ارسال کنند. تصمیم نهایی درباره قبول مقالات این عزیزان بر اساس این چکیده های مشروح گرفته خواهد شد.
تصمیم گیری درباره مقالات ارسالی از خارج ایران منوط به ارسال متن کامل مقاله می باشد. برای اطلاع بیشتر می توانید پرسشهای خود را به پست الکترونیکی: IranEconomyConf [at] gmail [dot] com.ارسال نمائید.
کلیه مقاله های ارسالی در کمیته برگزاری کنفرانس به سرپرستی آقایان دکتر هادی صالحی اصفهانی و دکتر هاشم پسران بررسی خواهند شد.
اولین کنفرانس اقتصاد ایران به همت دکتر هادی صالحی اصفهانی و همکاران ایشان در دسامبر سال 2008 ، 1387، در دانشگاه ایلینوی اوربانا شامپین برپا شد. دومین کنفرانس در پائیز گذشته به همت دکتر هاشم پسران و دکتر هادی صالحی اصفهانی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی برگزار گردید. پس از برداشتن آن دو گام اکنون نوبت گام سوم رسیده است. به این ترتیب یک کنفرانس منظم و اصولی جای میزگردهای فصلی درباره اقتصاد ایران را می گیرد و پژوهش درباره اقتصاد ایران وارد فاز جدیدی می شود. تلاشهای این اساتید برای بسیج منابع و امکانات برای برگزاری این کنفرانسها شایسته تقدیر و قابل تحسین است. و این اولین بار است که چنین فعالیتی در سطح بین المللی به سال سومش می رسد و یک کار پیوسته و منظم می شود.
بسیار خوشحالم که توجه به معضلات اقتصاد ایران توسط اساتیدی همچون دکتر پسران و دکتر صالحی اصفهانی که از بزرگان علم اقتصاد هم هستند مورد توجه و ارزیابی قرار گرفته میشه… امیدوارم حقیر هم زمانی به سطحی از دانش و آگاهی برسم که بتونم توانایی ارائه مقاله در چنین همایش هایی رو داشته باشم و همچنین تشکر بسیار زیاد از علی عزیز که به این شکل به هموطنانش اطلاع رسانی میکنه.