امروز پنجمین دوره کارگاههای آموزشی مدیریت و اقتصاد در دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد. اولین کلاسها درباره ریسک و individual risk هستش که امروز برگزار شد و جلسه دوم آن سه شنبه است. بعد سرکار خانم مارال شاملو درباره Asset Pricing جلساتی خواهند داشت . همچنین آقایان مروتی و موسوی درباره General Equilibrium و Auction Theory دو جلسه آموزشی برگزار خواهند کرد. مهندس صابری درباره برنامه ریزی و کنترل کاربردی پروژه صحبت خواهند کرد. برنامه آموزشی و تلفنهای تماس را اینجا می توانید ببینید.
http://constantmirth.blogspot.com/
دیدن اسم شما در پوستر کارگاه آموزشی کلی مایه مباهات شد
سلام
علی جان یادمه پارسال قبل از شروع دوره ها مواد آموزشی و خلاصه ها برای آشنایی با کم و کیف ماجرا ارایه می شد. امسال نبود این موضوع؟ کجا می شه پیدا کرد؟
سلام. سوالی داشتم خیلی ممنون میشم جواب بدهید. ایمیلی برای من از یک لاتاری آمده و با ارایه یک Batch Number و Reference Number مدعی شده من یک میلیون دلار برنده شدم! می خواستم بپرسم چطور از صحتش مطمئن بشم و این که اگر درست باشد چطور باید دریافت کرد؟ چه مکانیزم هایی دارد؟ ممنون می شم اگر جواب بدهید.
سلام.خوبید.من همیشه اقتصاد و بورس رو دوست داشتم ولی هیچ وقت درست ازشون سر در نیاوردم.دوست دارم از دید شما بدونم اقتصاد چیه؟شایدم واسه فوق رفتم اقتصاد خوندم.لینکتون رو هم اضافه کردم
علی آقا
این ایمیلها اکثرا کلاهبرداری هستند. لطفا آنها را پاک کنید.