انجمن بین المللی اقتصاد ایران در صدد است تا دومین کنفرانس بین المللی ایران را در تیرماه 1392، 24 و 25 ژوئن 2013، در دانشگاه بیگلی در شهر استانبول برگزار نماید. هدف انجمن در برگزاری این کنفرانس تشویق پژوهشهای دانشگاهی درباره اقتصاد ایران و فراهم آوردن فرصتی برای ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی محققان این پهنه می باشد. کلیه مقاله های ارسالی مورد داوری قرار خواهند گرفت.
این دومین کنفرانس بین المللی بدنبال برگزاری اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد ایران در سال گذشته در شهر لندن برگزار می شود. پیش از این سه کنفرانس اقتصاد ایران هم به همت اساتیدی مانند دکتر هادی صالحی اصفهانی در دانشگاههای ایلینویز (2008)، کالیفرنیای جنوبی (2009) و شیکاگو (2010) در ایالات متحده برگزار شده بودند. مشارکت و همکاری اساتید پیشکسوتی مانند دکتر هاشم پسران و سایر بزرگواران باعث پربارتر بودن این گردهماییها بوده و هست. به شخصه از دانش و اطلاعات اساتید شرکت کننده بسیار آموخته ام و لذت برده ام، کمتر پیش می آید که در یک سالن تاریخ زنده پژوهشهای اقتصاد ی کشور و شاهدان تحولات آنرا در کنار هم دید. در این دومین گام در عرصه بین المللی انجمن می کوشد تا این تلاش سترگ را ادامه بدهد. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید. مهلت ارسال خلاصه مقالات 30 سپتامبر 2012 می باشد. متن کامل مقالات باید تا 31 ژانویه 2013 ارسال بشوند.
دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد ایران فرصت بسیار خوبیست برای دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد برای آشنایی با نسلهای پیشرو اقتصاددانان ایرانی و آشنایی با استانداردهای لازم برای نشر مقالاتشان. از آنجایی که سفر به ترکیه مشکلات روادیدی کمتری هم دارد پیشنهاد می کنم این دوستان از این فرصت استفاده کنند.
با سلام آقای دکتر چرا حجم پول و نرخ بهره رابطه عکس دارند؟ لطفا به من جواب دهید
مهران عزیز، لطفا به فصل مربوط به این رابطه در کتاب مبانی اقتصاد کلانتان رجوع کنید.
لينك مربوط به اطلاعات بيشتر كار نمي كند؟ اطلاعي از ميزان هزينه ثبت نام داريد؟
متاسفانه نه.