امروز در مرحله مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سوپر سه شنبه بود. در چندین ایالت بطور همزمان رای دهندگان به پای صندوقهای رای رفتند تا از میان نامزدهای نمایندگی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری یکی را انتخاب کنند. میت رامنی فرماندار سابق ماساچوست و نامزد اصلی تا الان در سه ایالت ویرجینیا، ماساچوست و ورمونت نفر اول بوده است. سنتوروم نامزد جناح محافظه کار حزب جمهوریخواه در داکوتای شمالی، اوکلاهما و تنسی پیروز شده است. رییس سابق کنگره نویت گینگریچ در جورجیا، ایالت زادگاهش با فاصله زیادی برنده شده است. شمارش آرا در ایالت مهم اوهایو هنوز ادامه دارد و هر سه کاندیدا دلایل خوبی دارند که به مبارزه انتخابی ادامه بدهند.
در این مبارزه انتخاباتی نکته جالب بهره برداری تبلیغاتی گینگریچ از سیر صعودی افزایش قیمت نفت و بنزین در بازارهای آمریکا بود. در حالیکه در آتلانتا بنزین به گالنی چهار دلار نزدیک می شود، گینگریچ وعده داده است که با برداشتن محدودیت حفاری برای نفت در فلات قاره ایالات متحده و دادن مجوز به خط لوله کانادا – هیوستون قیمت بنزین را به گالنی دو تا دو و نیم دلار خواهد رساند. در ایالتی که نرخ بیکاری از متوسط ملی بالاتر است و همه برای تردد به وسایل نقلیه شخصی وابسته هستند این وعده انتخاباتی مناسبی بود. البته گینگریچ هوشمندانه به این اشاره نمی کند که اگر این محدودیتها الان لغو شوند نفت مورد نظر تا چند سال دیگر به بازارها نخواهد رسید.
امسال همه نامزدها با استفاده سوپر پکها یا گروه شرکتها و شهروندان حامیشان منابع مالی بیشتری برای تبلیغات و حمله به یکدیگر دارند. جنبه مثبت این است که یک کاندیدا می تواند برای مدت زمان بیشتری به مبارزه انتخاباتی ادامه بدهد ولی در نتیجه طولانی تر شدن مبارزه نامزدهای جمهوریخواه می توانند آنقدر همدیگر را تخریب کنند که در عمل به پیروزی حزب رقیب کمک کرده باشند.
مردمان شریف وساده درتمام دنیا فریب وعده های توخالی سیاستمداران را می خورند!!!